Om Skippa Sockret 

Skippa Sockret kom till hösten 2017 då jag (Martina) gjorde en praktik på hälsomagasinet SportHälsa. Jag utbildade mig just då till hälsocoach men jobbade samtidigt som konditor sedan tre år tillbaka. En fredag tog med mig en raw key lime pie utan tillsatt socker och där startade hela resan egentligen. 

”Du borde börja blogga hos oss, rikta in dig på sockerfria och proteinrika bakverk och det kommer att bli succé!” 

Jag var såklart inte sen med att tacka ja till detta erbjudande och körde igång direkt. 

Nu – ett år senare har bloggen vuxit enormt och likaså instagramkontot. En dröm har gått i uppfyllelse, att få inspirera andra människor till att äta hälsommare men samtidigt inte behöva välja bort allt det goda här i livet. 

Detta vill jag nu fira med att ta Skippa Sockret till nästa nivå vilket resulterade i catering.

key lime pie

Detta är en demobutik för teständamål — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa