SKIPPA SOCKRET 

Är du på jakt efter något gott till företagseventet, minglet, det där viktiga mötet eller fikarummet? SkippaSockret erbjuder catering för alla dessa tillfällen och om inte namnet redan talat för sig själv så används inget vitt raffinerat socker. 

Allt ifrån raw till proteinrika bakverk i form av bollar, bars med mera finns att tillgå.  

Fika och mellanmål som passar i princip alla oavsett allergener eller eventuella dieter. Tanken med SkippaSockret är att du tillsammans med dina anställda, dina kunder, eventuella gäster eller vänner ska kunna njuta av något gott tillsammans och som samtidigt har ett bra och näringsrikt innehåll. 

SkippaSockret använder sig av naturlig sötning så som exempelvis dadlar, aprikoser, agavesirap och kokossirap. 

Proteinbakverken är oftast endast sötade med de proteinpulver som tillsätts, de innehåller sötningsmedel vilket innebär att även dessa är fria från vitt raffinerat socker.

Ska du ha ett tidigt event så erbjuds även frukost i form av chiapudding, overnight oats eller valfri yoghurt med hemmagjord granola.

De allra flesta bakverken och frukostalternativen är veganska och glutenfria med undantag för en del proteinbakverk som innehåller vassle eller kasein (mjölk). 

Har du eventuella önskemål om specifika bakverk, smaksättning, allergener, provsmakning eller liknande så tvivla inte på att höra av dig så kan vi förhoppningsvis lösa det på bästa sätt!

/ SkippaSockret 

 

 

Detta är en demobutik för teständamål — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa