Julmarknad på Värmdö Bygdegård

julmarknad skippasockret

Igår stod jag och sålde mina bakverk på en julmarknad på Värmdö Bygdegård tillsammans med min vän Annki. Det var otroligt roligt att se hur positiv respons mina små raw bollar och proteinbakverk fick 🙂

Jag hoppas att några av er som läser detta är just kunder från gårdagens julmarknad och därför vill jag bara passa på att säga att ni hittar en del av mina recept här men jag är just nu mer aktiv på min andra blogg hos SportHälsa, en portal för dig som gillar: hälsa, träning, kost, mode & skönhet! Min blogg hittar du HÄR ! <3 

Skulle ni vilja beställa några av mina bakverk privat eller kanske till företaget så kontakta gärna mig på: info@skippasockret.se

Här kommer lite bilder från dagens julmarknad. Stort tack till alla som kom förbi 🙂

 

julmarknad skippasockret

julmarknad skippasockret

julmarknad skippasockret

julmarknad skippasockret

 

Detta är en demobutik för teständamål — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa